Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Mikael Kleberg - 6 juni 2009 12:23

Bladet är vasst. huden är mjuk, I bakgrunden en tidig kent låt, dyster, melankolisk, stämmningsfull.Nu gör jag det!! känslan när rakbladet snuddar handleden är i det närmaste elektrisk. Efteråt, en känsla av välbehag trots skärsåret på armen.



Varför har jag inte rakat armarna tidigare.?



Av Mikael Kleberg - 6 juni 2009 11:39

Jag har inte skrivit något på ett tag nu. ett långt tag. Det är mer än 1 person som påpekat detta och vill att jag ska skriva mera. Det är ju kul att någon uppskattar mitt skrivande. Jag skriver ju dock av enbart egoistiska syften. Det är ett sätt att ventilera tankar och känslor och ett ypperligt sätt att hålla koll på tidigare aktiviteter som tex träning och sjukdom.


Så varför har jag inte skrivit på länge. Det är en kombination av olika faktorer. Den absolut främsta anledningen är att jag mått så bra att jag helt enkelt inte velat göra något annat än att njuta. Nu har jag semster och då blir bloggande helt plötsligt kategoriserat som njuta det med. så mer att vänta de närmaste dagarna.


Framtiden: Min plan för det närmaste året har ändrats så många gånger nu att jag tappat räkningen för länge sedan (det är ovanligt eftersom jag räknar ALLT, när jag ställer in glas i ett skåp1.2.3.4 osv, tar på mig strumporna, vrider om nycklar osv oosv, en arbetsskada). Nu är den dock mer eller mindre fastställd men jag väntar med att "släppa" den innan allt är klart. Målet är ju dock skrivet i sten. KVAL till Khona.


Träningen. Går bra, mkt bra. jag ser verkligen fram till att köra en Svensk klassiker i sträck senare i veckan. Motala tidning ska göra ett repotage om oss så vi ska dit redan på måndag för intervju och göra sista rekningen och köra lite på banorna.


Fd Tjockis Patrik: ska gå match på Söndag. Coolt!!! undrar vilken intro låt han ska ha? personligen tycker jag att Roger Alan Wades låt , if you gonna be dumb vore utsökt.



Ovido - Quiz & Flashcards