Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Mikael Kleberg - 6 maj 2008 22:16

Här kommer en lista på saker som är fel med ungdomar.

Kläderna - verkligen alla killar glider runt med brallorna på halv stång och visar därför hela röven. Men för i helvete jag vill inte se ditt arsle, Skaffa ett skärp. Hippilihopp kulturen har verkligen gått över styr. Alla glider runt och tycker att de är gangsta. Det borde vara skott pengar på alla små eminem kopior där ute.

Attityden - Alla ungdomar har en taskig attityd. Ingen har penna med sig till lektionerna, alla pratar i mobiltelefon till synes helt obekymrat under lektionstid. Alla super och misshandlar åldringar när de egentligen borde träna och hjälpa gamla gubbar (alltså mig) över gatan. Ingen kan hantera ett fordon och de är med fara för livet som man möter en 18 åring i trafiken. Alla spelar TV spel och följer alla menlösa TV serier och fördummas därför sakta men säkert.

Hållning - Alla ungdomars ryggrader är böjda och krokiga i likhet med den soffa som de ”softar” bort sina liv uti.

De stör min träning - Jämt när jag simmar så är det en flock ungdomar som härjar runt i den bana som jag nyttjar. Och även om de ser att jag simmar på kollotionskurs och vet att jag var där först flyttar de inte på sig. Dessutom så använder de gärna hopptornet precis när jag är där under vilket ju leder till ångest och rädsla för liv och hälsa hos mig. Dessutom verkar hela bunten vara analfabeter och förståndshandikappade då de alltid är flera i hopptornet samtidigt trots den extremt tydliga skylten som framhäver förbudet mot detta. Jag vet också att alla sneglar mot min vattenflaska och skåpsnyckel i väntan på ett tillfälle att stjäla dessa attiraljer.

Vokabulär - Likt apor kan de inte prata som folk.  

Ovido - Quiz & Flashcards