Alla inlägg under november 2008

Av Mikael Kleberg - 4 november 2008 21:54

Jag känner ett starkt behov av att recencera något, frågan är ju bara vad?

Det får bli min egen förmåga att se skillnad på sopor och dyra kläder, svaret: värdelös. För jag har ju lyckats slängt alla min golfkläder + en jävla massa andra pinaler. Säkert grejer för 5000 pix. Bra Mikael, Eller Efraim


När jag ändå är igång kan jag recencera och lista fler saker:

 fisksoppan med torsk,lax,räkor och saffran jag käkade i helgen. Topp 10 måltider ever.

 Finnanskrisen: Medelmåttig, läste i tidningen att Zimbawes dollar har en värdeminskning på 7 %, VARGE SEKUND! där kan vi snacka kris.

 Lasse Åbergs filmer - Många är bra, få är dåliga. några är geniala. Som den ofrivilliga golfaren, SOS och så Suntrip så klart.

Påsar under ögonen - Mina idag måste slagit alla rekord efter bara 30 min sömn.

Svåraste vinet att hitta åt en kund - Något som börjar på C, kanske. eller också var det B eller E.

Skönaste kommentaren på länge. Ett par handlar: Tjejen frågar: Vilka öl är mina? Killen: De med färre kolhydrater. Jag vill inte att du blir fet.

 Autistlyssna på just nu: Jack White Feat. Alicia Keys - Another way to die


Sov gott. I know I will


Av Mikael Kleberg - 3 november 2008 17:53

Jag ser likheter mellan mig själv och Fader Forah. Jag vill nästan påstå att jag är en ny upphottad varient av den gammla mannen. Men var i ligger likheten??

Är det skäggväxten - Nej där har jag inget att hämta

Är det ett sunkigt yttre - Snart kanske, Men inte ännu

 Det jag menar är förmågan att ställa luriga frågor, Rätt frågor. Som kräver eftertanke. Frågor som: Gör jag rätt saker. Hur kan jag utvecklas och bli bättre. I dagsläget ställer jag frågorna endast till mig själv men någon dag i framtiden kanske jag ställer dem till någon annan. För att komma dit och längre måste vissa saker ske. Och det håller jag på att råddar nu och snart, snart så börjar det hända grejer.


PS. Ja titeln är inspirerad av Bond. jag var och såg Quantum of solace i helgen men jag kommer INTE droppa en recension av filmen här. Gå å se den själv istället. 100 spänn, det har du råd med. DS

Ovido - Quiz & Flashcards