Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Mikael Kleberg - 7 februari 2010 07:48

Vad gör man om klockan är 00:12 och man inte kan sova. Fundera vad Klor skulle se ut som om det kunde anta mänsklig form.

Här kommer tre förslag med motiveringar



Fredrik Reinfeldt

Han rensar bort smuttset i den bassäng som är Sverige. Med smuts menar jag snikande latmaskar som ofta återfinns i förstamajtåg eller vid en lyktstolpe i akt med att sätta upp ett klistermärke som det står: “Rör inte vår A-Kassa på”. Problemet är bara att KlorFredrik (KF) inte bara dödar smutsen. Annat dör i för mycket KF. Då blir Svenska folket ledsna i ögat och tycker inte det är roligt att bada längre. Dom lämnar bassängen till förmån för den ljumna folkhemsduschen. Ahh, varmt men inte för varm, Rent men inte för rent. Tryggt, säkert, smutsigt.



Klor är ett nödvändigt ont. Visst jag skulle helst simma i en bassäng fylld med kristallklart källvatten. Det är dock inte lösbart för tillfället. Därför behöver vi klor. Detsamma gäller Svenska bandylandslaget. För vilka skulle annars möta Ryssland i VM finalen år ut och år in? Vilka skulle annars leverera det resultat som lagsportskåta Sverige så innerligt trånar efter? Handbollslandslaget? Nix, Småkronorna. Nix, Fotbollslandslaget, skulle inte tro det. De sistnämna leder mig osökt till vinnaren i Klortävlingen nämligen…….



Zlatan

Utan honom skulle landslaget bestå av….Bara skit!


Ovido - Quiz & Flashcards