Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Mikael Kleberg - 25 februari 2009 18:42

Nu har jag och Micke Selvin fastställt att vi kör klassikern i en följd i vår. Anledningen till att jag medelar det redan nu är av den enkla anledningen att jag tror att han backar ur annars. men nu finns det på pränt. Gött!! I vilken form upptåget kommer att genomföras är inte bestämt men det kommer antagligen ske på rundbanor i närheten av en stad nära oss. Är du sugen på att haka på?? medela då intresse här eller på selvins blogg. Det är naturligtvis inte nödvändigt att du är med på alla momenten. Det kommer behövas stödjande personal i form av urstarka hjälpryttare under cykelmomentet och människor som kan ge mig kramar.


Ytterligare en grej som jag behöver hjälp med. Någon som kan tänka sig att bo i tält med mig på en parkering i berga by (sälen) för att sedan köra en bil till Mora och sedan vidare till Örebro? Detta kommer i så fall ske Lör - sön denna vecka. Anmäl snarast intresse. Antingen här eller via telefon.


Och så en till sak jag behöver hjälp med. Jag älskar att fundera kring och analyser ordspråk. Problemet är att jag väljer ordspråk som "passar" min hjärna. Jag vill ha nadra ordspråk

Ovido - Quiz & Flashcards