Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Mikael Kleberg - 7 februari 2009 11:03

Det har hänt mycket. jag har haft lite tid och lust att skriva. men här kommer en recap


Årets kanske blondaste kommentar står något oväntat min kollega Camilla för. Vi diskuterade mitt studielån och jag knorrade lite för det rörde sig om den ansenliga summan drygt 6000 / år. "det är ju inte så farligt, Det är ju bara 200 i månaden. "


Jag börjar bli en riktigt dräglig simmare. Igår körde jag en IM simmning för att veta var jag står så här i djupaste off season koman. Jag körde själv i Bassäng, utan våtdräkt och simmössa, På under 1:07! Det är jag riktigt jävla nöjd med eftersom jag nyligen varit sjuk, och att simma sjä'lv utan tävlingsjävel, Fötter att simma på och våtdräkt är betydligt tyngre. Jag hade dessutom mer att ge men kramp i vaderna som började vid 2000 m satte stopp för den Yacuzzi skapande bensparken. Istället fick det bli mineralvattenbensparken och ibland kranvattenbenspark dvs: ingen alls.

Jag sticker ut hakan lite nu och säger att jag med lätthet kommer simma på under 55 min i Kalmar i år.


Vasaloppet kommer att få celebert besök iår. Jag kommer nämligen köra öppet spår. Jag har inte bestämt mig om jag ska köra 100% eller fisåka med Micke "stavfelet" selvin. Kanske något mellanting. Det är en utmaning i sig att åka bakom honom. Vi har ju kört några skidpass ihop nu. Jag är ju lite av en Fader foura när jag tränar, Låter tanken sväva bort i funderingar kring Israel vs Hammas konflikten, Flätbärande flickor, Framtida everstbestigningar, och huruvida utrycket "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" verkligen stämmer. Micke selvin är skidspårets fader Fara. Man vet aldrig när han ska klota, Det kan i det rakaste och mest välpreparerade skidspåret. Så Det gäller att kunna växla från tankar på flätor till tankar på att kasta sig ur spåret, Och det SNABBT!


Det har hänt en jävligt rolig grej också. Men eftersom ingenting är klart än så håller jag inne meed det ett tag till. Men hoppas hoppas att det går i lås.

Senare idag gör Anna Wilhelmssson Bloggdebut här på Klebergblogg. Det blir Nice.



Ovido - Quiz & Flashcards