Alla inlägg under december 2008

Av Mikael Kleberg - 4 december 2008 08:45

Egentligen vill jag skriva hatar men det ordet vill jag spara till något riktigt vidrigt, Något som inte kan bli värre. Som Hitler. Jag ogillar i alla fall när pulsklockan inte vill fungera som den ska. Dvs visa aktuell puls. Jag ogillar små ouppfostrade hundar, Små ouppfostrade barn och när tätltet blir nedtyngt av snö. Sen ogillar jag Konstnärer. Vad fan är de bra till? Vem har bestämt att vi behöver konst? Att vara konstär för egetbruk må väl vara ok, Då skadar du ingen. Men att vara någon som vill sälja sin konst för pengar. Som vill leva på att vara konstnär. Gärna då med bidrag från staten så att din verksamhet går runt. För det vore ju försmädligt om konstnären var tvungen att skaffa ett "riktigt" jobb som inte innefattar att ligga och fundera i hängmattan och dricka rödvin. Jag tror jag hatar konstnärer. De är som Hitler, De tror att de skapar men de förgör.


(Anledningen till mitt plötsliga konstnärshat är en artikel i NA om ett Konstnärskollektiv som ansåg att de fick för lite bidrag av kommunen)


Och så en liten träningsuppdatering: Det gårt bra, Jag är uppe i en 1/2 Humla.


Av Mikael Kleberg - 3 december 2008 12:13

Jaha solen. Jag hade glömt bort hur den såg ut. Vore skönt med lite uppehåll och torrare/kallare väder. Kyla är nämligen inte kallt, Fukt! Det är kallt.

Av Mikael Kleberg - 2 december 2008 16:52

Bilder från tältet är efterfrågade. Det är ju inte så intressant eftersom det är tämmligen spartanskt inrett. I där finns jag, en sovsäck och ett liggunderlag. Dessutom en campinglampa och ibland en öl. Men en bild kan jag väl lägga upp då. Som bonus lägger jag även upp 2 bilder på mig från Frankrike. De är tagna efter det att jag drack 5 starköl till frulost dagen efter en Ironman. 4 gick bra. 5 blev haveri och jag gjorde inte mångas knop efter det. Jag tror att jag kvicknade till först på flygplatsen, Och vad gör man då?? Jo dricker mer öl såklart.



 




Appropå powerbreakfast. Såg en snubbe handla frukost. Han hade slitna hängiga brallor, En luvtröja med något byggföretag sponsrat (givetvis full med färg och oljefläckar). Han köpte 3 joltcola, tuggummi och en billig deo. Han kanske väntade dambesök till kvällen och behövde vara pigg och lukta gott (eller åtminstonde annat än svett) hela natten lång. Ja se dagens ungdom.

Ovido - Quiz & Flashcards