Alla inlägg under september 2008

Av Mikael Kleberg - 12 september 2008 07:59

Det är något som saknas. Något grundläggande. något jag måste ha. om än bara en gång per år. Det är naturligtvis Kenta Gustafsson:s mega hit Just idag är jag stark. Den spelas varje år i Kalmar före, under (tror jag) och efter loppet. Det är enda gången på året som jag hör den låten. I år körde jag ju IM Nice och när det var dags för Kalmar så var jag i full gång att måla, slipa, svära och dricka öl. Jag har alltså inte fått min Kenta fix i år. Vågar jag fuska och lyssna på den hemma. Vilket dilemma! Jag vill inte förstöra låtens starka koppling till Kalmar och tävlingarna där, Samtidigt måste jag ha min dos av Kenta.


Dagens reflektion: Det krävs lika mycket vitlök som gurka för att göra en bra tzatsiki.Som bas används inte gräddfil eller turkisk yoghurt utan vanlig yoghurt som vasslas ur under ett dygn.


Ps. Till den jävla tjocksmocken som tyckte att det var en bra idé att tuta på mig med ett kompressorhorn under min cykeltur i förrgår så jag höll på att klota vill jag säga följande: Hej Hej, Vad duktig du är på att framföra ditt fordon på vägen. Det är verkligen en fin babyblå pickup du har. Det är sällan jag blir imponerad men du är ett föredömme för alla bilförare därute. Det måste vara otroligt svårt att köra bilen när ratten tar i magen och växelspaken är begravd i fettvalkar. För att inte tala om de svårigheter som att sig in och ur fordonet för att köpa snickersbars, bränsle, chips måste innebära. Truly amazing, Du är ett föredömme för oss alla. Ds.

Av Mikael Kleberg - 10 september 2008 14:21

Bullshit!!! Tre är ett ont tal. Tex. så tar det tre dödstråkiga simmpass efter ett längre uppehåll innan jag hittat flytet. De tre första dagarna när jag slutar med nikotin är de värsta (för blicken blir blurig och det känns som att ansiktet förvrids och jag ser ut som ett monster. Sen kan jag inte tala tydligt utan slöddrar osamanhängande. Jag stör mig också på om någon köper tre artiklar på jobbet (och då i synnerhet burkar). Det antalet artiklar du köper måste gå att dela på hälften och fortfarande vara ett heltal för att autist Mikael ska få ro.  

Igår averkade jag ett av dödens simmpass så nu är det bara två kvar. de tar jag idag och imorgon bitti. lika bra att bli av med skiten så jag kan börja njuta av att sticka till badhuset. Jag löpte lite igår också men ingen cykel så det var en mjukstart. Idag blir det mer, Mycket mer!


Dagens reflektion: Går det att göra avdrag på skatten för att man cyklar eller springer till jobbet, skolan, semstermålet eller vart fan du än ska? Det borde man få. Så vitt jag vet så går staten in med en premie när du handlar en miljöbil. Ett sådant fordon må vara miljövänligare än en "vanlig" bil men spyr ändå ut ofantligt mycket mer avgaser än en människa gör när denne förflyttar sig cyklandes eller till fots. men köper man en cykel eller ett par löpardojor får man stå för kalaset själv, eller?  Har någon koll på reglerna så medela mig järna.


Patrik, Du ligger pyrt till   / Mikael


Av Mikael Kleberg - 9 september 2008 09:27

I morse när jag vaknade var ju fylld med energi och motivation. Så nu börjar satsningen inför 2010 då jag tänkt mig att vara tillräckligt bra för att kvala. 2009 ska jag bara köra Kalmar med innriktningen Sub 9. Grymt svårt men inte omöjligt och det är så ett mål ska vara. Några punkter så här vid nystarten av bloggen och träningen.


Jag skiter nu i att skriva inläggen i Word och eftersom jag då inte anänder rättstavningsprogram så kommer alla mina framtida inlägg stavningsmässigt att ligga på en 6 årings nivå. Lev med det eller byt blogg.


Jag och Patrik har såklart en tävling. Det handlar i korthet om att den som tränar flest timmar vinner. varje månad är en deltävling och förloraren den månaden måste göra något sjukt som vinnaren hittar på. Eftersom Patrik i hjärta, kropp och själ är en tjockis så får han ett försprång med 7 timmar i veckan. Tävlingen började förra veckan. jag drack sprit och Patrik tränade 8 timmar så han ligger 15 timmar före mig. No problemo! det plockar jag lätt in. Följ hans tjockisverksamhet på: patrik.hallmen.se


Slutligen dagens reflektion: Jaws i Bond (ni vet han store pöjken med tänderna) är ett ekonomiskt geni. Tanläkare är ju svindyra att besöka. Bättre då med ståltänder. Fast jag skulle vilja ha carbon tänder. för viktens skull. Särskilt då jag gått upp 9 Kg!!!! sedan tävlingen i Frankrike.

Ovido - Quiz & Flashcards