Alla inlägg den 10 september 2008

Av Mikael Kleberg - 10 september 2008 14:21

Bullshit!!! Tre är ett ont tal. Tex. så tar det tre dödstråkiga simmpass efter ett längre uppehåll innan jag hittat flytet. De tre första dagarna när jag slutar med nikotin är de värsta (för blicken blir blurig och det känns som att ansiktet förvrids och jag ser ut som ett monster. Sen kan jag inte tala tydligt utan slöddrar osamanhängande. Jag stör mig också på om någon köper tre artiklar på jobbet (och då i synnerhet burkar). Det antalet artiklar du köper måste gå att dela på hälften och fortfarande vara ett heltal för att autist Mikael ska få ro.  

Igår averkade jag ett av dödens simmpass så nu är det bara två kvar. de tar jag idag och imorgon bitti. lika bra att bli av med skiten så jag kan börja njuta av att sticka till badhuset. Jag löpte lite igår också men ingen cykel så det var en mjukstart. Idag blir det mer, Mycket mer!


Dagens reflektion: Går det att göra avdrag på skatten för att man cyklar eller springer till jobbet, skolan, semstermålet eller vart fan du än ska? Det borde man få. Så vitt jag vet så går staten in med en premie när du handlar en miljöbil. Ett sådant fordon må vara miljövänligare än en "vanlig" bil men spyr ändå ut ofantligt mycket mer avgaser än en människa gör när denne förflyttar sig cyklandes eller till fots. men köper man en cykel eller ett par löpardojor får man stå för kalaset själv, eller?  Har någon koll på reglerna så medela mig järna.


Patrik, Du ligger pyrt till   / Mikael


Ovido - Quiz & Flashcards