Alla inlägg den 12 september 2008

Av Mikael Kleberg - 12 september 2008 07:59

Det är något som saknas. Något grundläggande. något jag måste ha. om än bara en gång per år. Det är naturligtvis Kenta Gustafsson:s mega hit Just idag är jag stark. Den spelas varje år i Kalmar före, under (tror jag) och efter loppet. Det är enda gången på året som jag hör den låten. I år körde jag ju IM Nice och när det var dags för Kalmar så var jag i full gång att måla, slipa, svära och dricka öl. Jag har alltså inte fått min Kenta fix i år. Vågar jag fuska och lyssna på den hemma. Vilket dilemma! Jag vill inte förstöra låtens starka koppling till Kalmar och tävlingarna där, Samtidigt måste jag ha min dos av Kenta.


Dagens reflektion: Det krävs lika mycket vitlök som gurka för att göra en bra tzatsiki.Som bas används inte gräddfil eller turkisk yoghurt utan vanlig yoghurt som vasslas ur under ett dygn.


Ps. Till den jävla tjocksmocken som tyckte att det var en bra idé att tuta på mig med ett kompressorhorn under min cykeltur i förrgår så jag höll på att klota vill jag säga följande: Hej Hej, Vad duktig du är på att framföra ditt fordon på vägen. Det är verkligen en fin babyblå pickup du har. Det är sällan jag blir imponerad men du är ett föredömme för alla bilförare därute. Det måste vara otroligt svårt att köra bilen när ratten tar i magen och växelspaken är begravd i fettvalkar. För att inte tala om de svårigheter som att sig in och ur fordonet för att köpa snickersbars, bränsle, chips måste innebära. Truly amazing, Du är ett föredömme för oss alla. Ds.

Ovido - Quiz & Flashcards