Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Mikael Kleberg - 2 maj 2009 22:18

Jag ska ju som bekant köra en klassiker i sträck i sommar. Det ska bli kul. Imorgon värmer jag upp med halva distansen dvs. 45 km skidor, 1500 m simning, 15 mil cykel och 15 km löpning. Min teori är att det kommer bli JÄTTE roligt.


Här är förutsättningarna:

Start 06:00.

moment 1, Rullskidor 45 km. Jag kör på skateskidor men eftersom vasaloppet går i klassisk stil så stakar jag bara. Inga skatesär förutom vi rikniningförändringar. Det kommer bli ca 180 skateskär (2 per vändning)  eftersom banan är laggd av mig och därför är på klassikt autistmaneér. 500 m ut, 500 m tillbaka på samma cykelbana. Repetera 45 ggr. Jag har inga speciella tävlingshjul utan vanliga trögrullade träningshjul. Gött med motstånd!! Mamma servar med dricka och kramar. Om någon vill titta på spektaklet så kör jag på cykelbanan utanför Mega i Örebro.  Beräknad tid: 3 timmar.


Moment 2, Ta sig till gustavsvik, simma 1500m och tillbaka. Inga konstigheter. Jag cyklar fram och tillbax på kärringhoj för den går att låsa. tänkte ta bilen men den pajade igår. beräknad tid: 1 timme


Moment 3, Cykel 15 mil. Jag kör runt hjälmaren. Tävlingshjul och hjälm på för den äkta känslan. Beräknad tid 5 timmar. beräknad vind: motvind, Beräknad kulighetsfaktor: sådär. Beräknad ont i arslet nivå: hög. Beräknad hjälpryttarförmåga. Skyhög (megatalangen Carl hakar)


moment 4, Löpning. På samma bana som rullskidorna fast "bara" 15 varv då. Beräknad tid 1:15.


Allt som allt med växlingar och pisspaus (jag kör inte tävlingsstyle och kissar brallan) ca 10 timmar. Är det någon som vill haka på något eller några av momenten så vet ni var jag finns. Jag ska försöka skriva något kort inlägg efter varje moment. Sov gott så hörs vi imorgon. KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards