Alla inlägg den 22 april 2009

Av Mikael Kleberg - 22 april 2009 18:43

Idag har det varit circus. Först i simhallen där några kärringar simmade runt runt som en jävla karusell. Jag låg i mitten och plaskade så mycket jag kunde. Efter lite paella (typisk circusmat?!?) så var det cykel i ånabodabackarna (även den grusbelagda Matsabacken) med Selvin. Han är som den där Mannen som skjuts ur en kanon. Jävlar vad det går i utförskörningen. Dessutom har han en ful näsa. Sen har jag rivit circustältet också. Varför?, Därför! Grillat har jag hunnit med också.


Igår var det första GIH Duathlon för året. Smärtan i arslet kunde på intet sätt överskugga kuligheten i den verksamheten. Väldigt förvånad över hur bra löpningen gick. Jag trodde att jag skulle få storstryk med ursämst löpform och halvdan cykelform men icke!


Jag funderar på att bryta my #3 rule (#1 = inte ligga med killar, #2 = inte vara fackligt ansluten oavsett eventuella ekonomiska vinningar). Skicka in en insändare till NA. Jag har verkligen något viktigt att säga. men jag tycker att folk som skickar in insändare och är arga/klagar på saker är riktiga loosers. Att kasta eller inte kasta pil i kuvös, Det är frågan



Ovido - Quiz & Flashcards